Jeff Goldblum najavio Jurassic World Evolution 2

Jeff Goldblum najavio Jurassic World Evolution 2

0

U sklopu Summer Games Fest konferencije, poznati holivudski glumac i zvijezda filmova iz serijala Jurski Park, Jeff Goldblum, najavio je novu igru zasnovanom na naslovnom predlošku.

Najavljena igra Jurassic World Evolution 2 nastavak je hit simulatora iz 2018. godine. Radilo se o igri iz popularnog tycoon žanra, ali umjesto zabavnog parka ili zoološkog vrta, igrači su imali zadaću izgraditi Jurski Park, sa svim potrebnim značajkama i propisima sigurnosti kako bi dinosauri bili ispravno ograđeni, a posjetitelji sigurni. Igrači su trebali dodati i brojne druge zabavne sadržaje, te paziti na prihode, troškove, broj i ugodnost posjetitelja, održavanje parka i drugo.

Novi nastavak se nadovezuje na nastavak filma Jurassic World: Fallen Kingdom, gdje igrači mogu zaigrati kampanju u kojoj moraju obnoviti park nakon fatalnih događaja s kraja filma, a koje vam ne želimo pokvariti ovom prilikom ako niste bili u mogućnosti pogledati ovaj fantastični blockbuster. Za one željne početka “od nule”, igra nudi otvoreni sandbox mod s pregrštom različitih scenarija za izgradnju parka.

Nastavak će donijeti next-gen grafiku, te brojne nove vrste dinosaura koji sad premašuju brojku od 75 vrsta, uključujuće i one s vodenim habitatom, te leteće beštije.

Igru igramo kasnije ove godine, na PC-u, PlayStationu 4 i 5, te Xbox konzolama One i Series X/S.