RIDE 4 izgleda fotorealistično na PlayStationu 5

RIDE 4 izgleda fotorealistično na PlayStationu 5

0

YouTube kanal Joy Of Gaming je prije nekoliko dana objavio fotorealističan video jedne od prvih dostupnih next-gen igara, te tako među gamerima iznova zapalio interes za ovom nepravedno zapostavljenom trkaćom simulacijom.

Kanal Joy Of Gaming se gotovo u potpunosti specijalizirao za izvlačenje najbolje grafike koju igre mogu ponuditi, bilo da su one nativno izašle na novoj generaciji ili se samo bolje izvode na njoj.

RIDE 4 je početkom nove generacije dobio nadogradnju za PlayStation 5, koja je omogućila izvođenje igre u višoj rezoluciji i stabilnih 60 sličica u sekundi. Zbog svih problema s dobavom novih konzola, ali i brojem naslova koji su naknadno dobili nadogradnju, RIDE 4 je ostao zapostavljen kao igra zbilja impresivne prezentacije na PlayStationu 5.

Koliko impresivne, pokazat će vam gotovo devet minuta dug video. Zapis prikazuje gameplay iz prvog lica i s isključenim korisničkim sučeljem, gdje po kišnom vremenu izgleda fotorealistično, kao da ga je profesionalni vozač snimio akcijskom kamerom na kacigi.

Video gotovo godinu dana stare igre je u pet dana prikupio milijun pregleda, te iznova podigao interes za ovom fantastičnom simulacijom trkaćih motora.