Jagged Alliance 3 stiže nakon 23 godine

Jagged Alliance 3 stiže nakon 23 godine

0

Nakon nekoliko neuspješnih nastavaka i pokušaja oživljavanja serijala, kultni Jagged Alliance se vraća na velika vrata i matičnu platformu u punokrvnom trećem izdanju fantastične taktičke strategije.

Austrijski izdavač THQ Nordic je održao samostalnu konferenciju i predstavio naslove koji će prvenstveno oduševiti nostalgičare. Iz bogate plejade THQ-ovih naslova bivši Nordic Games oživljava neke od najvećih IP-ova.

Jedan od takvih naslova je i Jagged Alliance, nekad kultna taktička strategija koja je zaboravljena u ropotarnici prošlosti zbog nekoliko neuspješnih uzastopnih nastavaka, ali i manjeg interesa tržišta za ovim tipom igara. Međutim, nova inačica X-Coma je potvrdila da na tržištu još uvijek postoji mjesta za ovaj stari žanr kojeg PC igrači obožavaju.

Jagged Alliance 3 izlazi uskoro, bez konkretnog datuma, a u početku će biti isključivo ekskluziva za PC, dostupna digitalno putem Steam digitalne trgovine. Razvojni studio želi oživiti duh starih nastavaka iz devedesetih, te donijeti retro atmosferu gerilnog ratovanja koji je oduvijek krasio serijal.

Igra odiše nevjerojatnom nostalgijom, kao što ćete vidjeti u traileru.