Resident Evil 4 Remake bi uskoro mogao biti najavljen

Resident Evil 4 Remake bi uskoro mogao biti najavljen

0

Nakon dva uspješna remakea omiljenih Resident Evil nastavaka, kao i nedavno izdane “osmice” koja dijeli slično okruženje, najava Resident Evila 4 je samo pitanje vremena.

Tjednima već kruže glasine da će japanski izdavač Capcom uskoro najaviti remake najuspješnijeg Resident Evil nastavka, šestnaest godina starog hita s PlayStationa 2 i Nintendo GameCuba.

Najava je sad gotovo i sigurna, sudeći po posljednjem tweetu koji je objavila službena Twitter stranica Resident Evil serijala.

“4. Svrbi. Ukusno.”

Nema tu skrivenih poruka i tajni. Očito je da ih svrbi što ne mogu što prije s nama podijeliti informacije o nadolazećoj “četvorci”.

Ovu srijedu počinje najveći europski sajam video igara Gamescom, a otvorit će ga uvodna konferencija koja će prikazati više od 30 igara, što u potpunosti novih, što već viđenih koji bi trebali dobiti nove trailere. Predviđa se da je jedna od tih igara upravo Resident Evil 4 Remake.

Remakeovi Resident Evila 2 i 3 su se pokazali iznimno uspješnim i vratili su Capcom na frontu omiljenih izdavača brojnim gamerima. Resident Evil 4 se često spominje kao jedan od najpoželjnijih remakeova, a sad je odlična prilika budući da su razvili fantastičan RE Engine grafički pokretač, te imaju brojne slične assete seoskog ugađaja iz nedavno izdanog Resident Evill Villagea. Potrebno je strpiti se još samo nekoliko dana.