Red Bull Flick Hrvatska 2022: 35 tisuća kuna na CS GO turniru za parove

Red Bull Flick Hrvatska 2022: 35 tisuća kuna na CS GO turniru za parove

0

Ovog vikenda počinju hrvatske kvalifikacije za Red Bull Flick 2022. Radi se o 2v2 CS:GO natjecanju koje se igra na posebno pripremljenim mapama. Najbolji Flickaši iz više od 30 zemalja putovat će u Kopenhagen na globalnu završnicu.

Hrvatske kvalifikacije igrat će se 15. i 22. listopada, a finale će biti 29. i 30. u Falkensteiner Punta Skala resortu pokraj Zadra. Svima koji se kvalificiraju na finale bit će pokriveni troškovi puta i smještaja. Nagradni fond za hrvatske kvalifikacije iznosi 35 tisuća kuna. Prijave su otvorene i potpuno besplatne.


Nakon dva otvorena kvalifikacijska kupa dobit ćemo šest ekipa koje će se na LAN završnici boriti za najveći dio nagradnog fonda od 35 tisuća kuna i priliku da predstavljaju Hrvatsku na globalnoj završnici u Kopenhagenu.

Hrvatske kvalifikacije za Red Bull Flick 2022

Svi igrači iz Republike Hrvatske imat će dvije prilike izboriti svoje mjesto na LAN završnici. Prvi otvoreni kvalifikacijski kup igrat će se u subotu 15. listopada, a drugi točno tjedan dana kasnije. Igrat će se single-elimination. Najbolje tri ekipe sa svakih kvalifikacija izborit će direktan plasman na LAN završnicu 29. i 30. listopada u Falkensteiner Punta Skala resortu. Osim plasmana na završni turnir, najbolje će tri ekipe podijeliti i 125 tisuća FACEIT bodova.

#1 Red Bull Flick Hrvatska Kvalifikacije (15.10.2022.)
#2 Red Bull Flick Hrvatska Kvalifikacije (22.10.2022.)

Za svaki od kvalifikacijskih kupova ovako izgleda nagradni fond:
1. mjesto – Red Bull Flick Hrvatska LAN finale + 75000 FACEIT bodova
2. mjesto – Red Bull Flick Hrvatska LAN finale + 50000 FACEIT bodova
3. mjesto – Red Bull Flick Hrvatska LAN finale + 25000 FACEIT bodova

Za najbolje Flickaše čak 35 tisuća kuna

Najboljih šest parova razigravat će se u Falkensteiner Punta Skala resortu za bogati nagradni fond i titulu najboljeg. Troškovi puta, hrane i smještaja za sve igrače bit će pokriveni. Završnica Red Bull Flick Hrvatska 2022 igrat će se u double-elimination formatu.

Pobjednici kvalifikacijskih kupova plasirat će se odmah u polufinale, dok će preostale četiri ekipe morati igrati i četvrtfinala. Na taj način pobjednici će ipak biti zasluženo nagrađeni, a svi će parovi imati minimalno dvije prilike prije ispadanja s natjecanja.

Nagradni fond za Red Bull Flick Hrvatska 2022:

1. mjesto – 15000 kuna + put u Kopenhagen na Red Bull Flick 2022 globalnu završnicu
2. mjesto – 10000 kuna
3. mjesto – 3500 kuna
4. mjesto – 3500 kuna
5. mjesto – 1500 kuna
6. mjesto – 1500 kuna

Iz Zadra nitko neće otići praznih ruku. Međutim, treba napomenuti da će se u Kopenhagenu igrati i dodatne kvalifikacije za završni turnir. Oni najbolji iz dodatnih kvalifikacija igrat će protiv igrača iz timova G2 Esports, FURIA, Heroic, BIG, OG, Copenhagen Flames, Team Spirit te još jednog koji nije objavljen.

Red Bull Flick HUB

Više je nego dovoljno razloga za zaigrati Red Bull Flick ove godine, kao i svako prije. Kako bi se što bolje pripremili pridružite se Red Bull Flick Hrvatska FACEIT HUB-u na kojem možete vježbati na službenim mapama protiv drugih igrača koji se spremaju za nacionalne kvalifikacije ili nešto drugo! Sve informacije uvijek su dostupne i na stranici natjecanja.