Need For Speed Unbound dolazi u prosincu

Need For Speed Unbound dolazi u prosincu

0

EA je službeno otkrio Need For Speed ​​Unbound, prvu novu Need For Speed ​​igru ​​u zadnje tri godine, a na konzole nove generacije i računala nam dolazi ovog prosinca.

Piše: Iva Ledinščak

Nakon curenja informacija ranije ovog tjedna, EA je objavio službeni trailer za novi Need For Speed ​​i kao što su uranjene informacije i glasine sugerirale, došlo je do drastičnih izmjena u vizualnom stilu ove serije igara. Need For Speed Unbound sadrži uglađene realistične vizuale koje obožavatelji već prilično dobro poznaju, ali ovaj put je pomiješan sa stilom animacije koji je pomalo podsjeća na anime. Dobro izgleda, ali nekim igračima takav stil možda neće odmah sjesti. Ili uopće. O ukusima se ne raspravlja.

Iako Unbound predstavlja prilično drastično odstupanje od serije u smislu vizualnih prikaza, u svim drugim aspektima se čini kao dobro znani Need For Speed. Čini se da ima dosta prilagodbe automobila, policajaca od kojih možete bježati, gradskih ulica kojima morate juriti, a pjesma A$AP Rockyja u pozadini trailera je dobar znak izvrsnog soundtracka koji nas očekuje.

Srećom ne moramo predugo čekati jer Need For Speed ​​Unbound stiže na PC i konzole nove generacije PlayStation 5 i Xbox Series X/S  2. prosinca ove godine.