Pratite finala u Rocket League i CS:GO turnirima u MIOC-u

Pratite finala u Rocket League i CS:GO turnirima u MIOC-u

0

Matematičko-informatički obrazovni centar (MIOC) u Zagrebu, Jordanovac 8, održava finale gaming turnira u školi ovu SUBOTU 7.5. u igrama Rocket League u 15 sati i Counter Strike : Global Offensive u 17 sati. Ulaz na finale je besplatan.


Već 2. godinu za redom, predsjednik Vijeća učenika Teo Ivančević (4.g) te članovi organizacijskog tima Ivan Zelenika (2.a), Sven Bobić (3.f), Dario Herceg (3. g), Jan Cerovac (3.g), Nika Novosel (3.a), Nikola Paripović (3.a) i Lovro Nidogon (4.g) organizirali su gaming natjecanje za učenike MIOC-a, koje je trenutno u tijeku.

Ove godine na turniru se igra 5 igara: Counter Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Super Smash Bros Ultimate i Clash Royale. S obzirom na veliku zainteresiranost za igre Counter Strike i Rocket League, organizacijski tim je uz Hgspot, Šervudsku šumu, Tomsoft i Karting Arenu Zagreb pripremio sljedeće nagrade za učenike:

Rocket League:
1. mjesto: PS5 kontroler + LAN finale + MIOC majica + karting
2. mjesto: LAN finale + MIOC majica + karting
3. Karting Mini GP utrka
4.+ utješna nagrada iznenađenja (za sve natjecatelje)

Counter Strike: Global Offensive:
1. mjesto: Razer Seiren mini mikrofon + LAN finale + MIOC majica + paintball
2. mjesto: LAN finale + MIOC majica + paintball
3. mjesto: Paintball
4.+ utješna nagrada iznenađenja (za sve natjecatelje)
Hgspot je također organizirao poklon iznenađenja za sve učenike koji dođu gledati finale uživo.

Trenutno se igra „knockout“ faza natjecanja – četvrt finale, u kojem tim koji izgubi ispada iz natjecanja, dok drugi tim ide u polufinale. 3.g razred je već zaslužio svoje mjesto u finalu za CS:GO, a 3.f je odigrao match za prolazak u Rocket Leagueu.

Tim koji izgubi u polufinalu imat će priliku natjecati se za 3. mjesto, a pobjednik ide u finale koje će se igrati uživo 7. svibnja u prostoru MIOC-a s početkom u 15 sati za RL i u 17 sati za CS:GO. Za one koji ne uspiju doći uživo, biti će stream na Twitchu kao za sve matcheve do sada, na poveznici: https://www.twitch.tv/miocgaming

Sve rezultate prijašnjih matcheva možete pronaći na linku: https://solo.to/miocgaming