Rainmaker Games lansira prvu Blockchain Gaming Discovery Platformu

Rainmaker Games lansira prvu Blockchain Gaming Discovery Platformu

0

Rainmaker Games platforma omogućava igračima diljem svijeta da na jednom mjestu istraže na stotine blockchain igara, zajedno s njihovim ratingom, recenzijama, twitch streamova, potencijalom dnevne zarade i još mnogo toga.

Piše: Iva Ledinščak

Rainmaker Games je 19. travnja 2022. lansirao prvu platformu za blockchain igre, pružajući prijeko potreban jedinstveni izvor gaming podataka koji je industriji do sada nedostajao. Rainmakerova beta platforma uključuje preko 150 blockchain igara, stručnih recenzija, tehničkih detalja, statistiku potencijala zarade, video sadržaje, i još svašta nešto. Podržan njihovim game podacima, Rainmakerov search engine omogućava igračima da pretražuju igre po kategorijama: najviše ocijenjene, najpopularnije, besplatne, one s blockchain protokolom…

Orijentiran prema zajednici, sadržaj generiran od strane korisnika također ima esencijalnu ulogu na platformi. Korisnici mogu ostavljati recenzije igara, dopisivati se s drugim igračima i na „oglasnim pločama“ izgraditi zajednice oko svojih najdražih igara. Aktivnosti društvenih mreža s Twitcha, Reddita i Twittera su direktno integrirane na stranici s informacijama o igrama, pružajući širu sliku koja uključuje i veće web zajednice. Podaci na Rainmaker’s Discovery Platformi igračima daju potvrdu da su igre legitimne i odobrene od strane zajednice.

“Vjerujemo da je otkrivanje igara kroz odličan UX koji donosimo ključ dovođenja P2E igara u mainstream gaming zajednicu.” izjavio je Will Deane, CEO i suosnivač Rainmaker Games-a. “Objedinjavanje svijeta blockchain igara iz različitih lanaca, platformi i ekosustava u jedno elegantno, user-friendly sučelje nije mali zadatak. Naš interni tim dizajnera i inženjera su igrači i entuzijasti blockchaina koji razumiju kako dati prioritet korisničkom iskustvu za obje grupe i znaju koje informacije igrači žele znati prije nego što ulože svoje vrijeme i novac u blockchain gaming prostor.”

Nove će igre biti dodane na platformu na tjednoj bazi, s novim featureima postavljenim za redovito pokretanje, poput vodiča za igre i sustava nagrađivanja za poboljšano korisničko iskustvo.

Rainmaker Beta Discovery Platform možete posjetiti ovdje.