Uskoro putujte vlakovima po Marsu u novom DLC-u

Uskoro putujte vlakovima po Marsu u novom DLC-u

0

Paradox Interactive najavljuje DLC koji sadrži tri Content Creator paketa za njihov poznati naslov iz 2018. godine – Surviving Mars.

Piše: Robert Barbir

Tri nova Content Creator paketa spojena u tzv. „All new in“ bundle čine najnoviji DLC igre Surviving Mars. Bundle sadrži Martian Express Pack, Future Contemporary Cosmetic Pack i Revelation Radio.

Vrlo zanimljiv Surviving Mars: Martian Express Pack donosi nam vlakove i još mnogo toga, a stvorili su ga iskusni moderi Lucian “LukeH” Hada i Sylvain “Silva” Maupetit. Sva tri paketa bit će moguće kupiti od 28. travnja, a oni nestrpljivi mogu ih već staviti na svoj wishlist. S paketom Martian Express, igrači će moći premještati i povezivati svoje koloniste i resurse vlakovima i njihovim stanicama, olakšavajući im pristup udaljenim objektima i resursima. Ostali vanjski objekti također će se moći graditi u blizini tih stanica bez potrebe za “kupolom” u kojoj žive kolonisti. Sve to možete dobiti za cijenu od 6.99€.

Ključna stvar u Martian Express Packu je mogućnost izgradnje stanice za vlak bilo gdje na karti i tako pomoći svojim kolonistima da dođu do posla i natrag kući. Kliknite na informativnu ploču kako biste vidjeli razlog putovanja i osigurajte da svi dobiju svoje mjesto. Inače će morati čekati sljedeći vlak i bit će frustrirani, ipak nitko ne voli propustiti vlak. Kliknite i povucite za stvaranje novih staza koje povezuju vaše postaje. Tračnice će biti podignute kako bi vaši roveri i dronovi mogli proći ispod kao i energetski kablovi, dok cijevi mogu prijeći preko njih. Vlakovi imaju dva vagona, jadan za prijevoz kolonista i jedan za prijevoz resursa u isto vrijeme. Putovat će po istoj stazi bez opasnosti od sudara.

U Future Contemporary Cosmetic Packu možete očekivati 10 skinova za građevine koje će vašoj koloniji dati dodatni štih. Future Contemporary Pack će biti dostupan po cijeni od 4,99€.

Također dolazi i Revelation Radio, koji na postojan popis glazbe dodaje 16 novih pjesama od 4 izvođača što je otprilike 70 minuta glazbe. Revelation Radio bit će dostupan po cijeni od 3,99€.

Sve DLC-ove možete pronaći na Steam-u, Epic-u te u Xbox i PlayStation trgovini, a kratki teaser za Express pack pogledate u nastavku.