Prvi video najkrvavije MMA igre UFC 5 za PS5 i Xbox

Prvi video najkrvavije MMA igre UFC 5 za PS5 i Xbox

0

EA Sports je objavio prvi najavni video igre UFC 5 za PS5 i Xbox Series konzole, za koju kaže da će biti najrealnija i najkrvavija MMA igra do sada.

UFC 5 bit će dostupan u cijelom svijetu 27. listopada 2023. i uključivat će licencirane zvijezde UFC-a, uključujući Israelom Adesanyu, Valentinu Shevchenko i Alexa Volkanovskog.
Igru pokreće Frostbite engine, a EA Sports tvrdi da će ovo biti ultimativna evolucija slobodne borbe u vizualnoj prezentaciji i gameplayu koja će igračima omogućivati sve poteze koje nudi ovaj krvavi sport.


Između ostaloga razvijen je potpuno novi sustav ozljeđivanja pod nazivom Real Impact System koji povećava intenzitet i strategiju borbe, jer apsorbirani udarci mogu utjecati na mobilnost, obranu, izdržljivost i još mnogo toga. Ukoliko u borbi pretrpite previše štete, postoji mogućnost da liječnik prekine borbu.
Pored toga EA Sporrts kaže da će igra ponuditi i brojne nove poteze u borbi na parteru, razne smicalice i sve ono što UFC borbe činit tako zanimljivim gladijatorskim sportom današnjeg vremena.

Ono što je posebno zanimljivo je u tome da se UFC 5 ažurira sa svježim novim Fight Week sadržajem, značajkama i izazovima svakog pojedinog mjeseca oko UFC događaja u stvarnom svijetu.
Posjekotine, modrice i otekline nakupljaju se na temelju štete koju nanesete (i pretrpite), uključujući više od 64.000 mogućih kombinacija oštećenja lica koja se prikazuju detaljnije nego ikad prije, realno utječući na atribute lika.


“Predstavljamo potpuno nove animacije za laktove u parteru, spinning napade i nekoliko drugih udaraca rukama, nogama, koljenima i laktovima. Osim toga, nove upečatljive animacije oponašaju teške udarače, profesionalne kickboksače i još mnogo toga”, navodi EA Sports u svojem priopćenju.

Osim boraca koji se nalaze u službenom “roosteru” UFC-a, svi oni koji kupe Deluxe izdanje igre, dobit će u paketi i neke starije i bivše udarače kao što su Mike Tyson, Fedor Emelianenko, Muhammad Ali, Bruce Lee i drugi.

U svakom slučaju, ako volite realistične makljaže u igrama, vjerujemo da će vam UFC 5 dobro sjesti, no vodite računa da je ovo igra koja je označena oznakom za starije od 18, pa stoga ovaj video ne možete gledati unutar ovog članka već isključivo na YouTube stranici na kojoj je objavljen.