Prvi pogled na Spider-Man: Miles Morales (PC)

Prvi pogled na Spider-Man: Miles Morales (PC)

0

Peter Parker ustupio je svoje mjesto Milesu Moralesu u ovoj video igri za Windows PC. Marvelov Spider-Man: Miles Morales dolazi na Windows PC, a u petak je dobio i svoj prvi teaser trailer. Još nema određen datuma izlaska, ali lansiranje se planira za ovu jesen.

Piše: Iva Ledinščak

Marvelov Spider-Man: Miles Morales trenutno je dostupan na PlayStationu 4 i PlayStationu 5. Novi će priključak korisnicima Windowsa omogućiti da sami iskuse ovu fantastičnu avanturu. Teaser prikazuje Milesa Moralesa u njegovom elegantnom i sjajnom spidey odijelu, kako baca mreže i mlati negativce kako bi zaštitio New York City.

Marvelov Spider-Man: Miles Morales ima sličan gameplay kao i hit Insomniac Gamesa iz 2018., Marvel’s Spider-Man. No, s Milesom Moralesom u glavnoj ulozi donosi originalnu priču. U ovoj adaptaciji iz 2020. Peter Parker je zbog nekog razloga izvan grada, pa je održavanje reda i mira u New Yorku palo na Moralesa.

Iako Marvel’s Spider-Man: Miles Morales nema datum lansiranja, igrači ga mogu staviti na listu želja na Steamu i Epic Games Storeu.