Probudite svoj umjetnički duh u Painting VRu

Probudite svoj umjetnički duh u Painting VRu

0

Slikanje u virtualnoj stvarnosti postalo je jednostavno. Oisoi Studio s velikim uzbuđenjem najavljuje novi naslov Painting VR.

Piše: Robert Barbir

Painting VR stavlja vas u umjetnički studio s neograničenom količinom boja, koje se trude biti toliko realistične da ćete zaboraviti da ste u virtualnom svijetu. Odaberite veličinu platna, birajte između širokog izbora kistova i čudnovatih alata i počnite stvarati.

Painting VR-a je vrlo praktična i lako razumljiva igra, koja je namijenjena svim uzrastima. Igrajte se i opustite stavljanjem svježe boje na platno. Naučite osnove boja, kako teče proces slikanja i svladajte umjetnost kompozicije.

Usavršite svoje slikarske vještine eksperimentiranjem s dostupnim alatima i tehnikama te postanite dio novog vala digitalnih umjetnika. Kada završite, možete podijeliti svoj rad sa zajednicom Painting VRa, ili čak sa svijetom! Sve bez potrebe za pospremanjem i čišćenjem!

Kombinacija vizualnih efekata i laganog ambijentalnog zvuka pružat će digitalnim umjetnicima jedno opuštajuće i zadovoljavajuće kreativno iskustvo. Postoji čak i web preglednik u igri koji omogućava slušanje omiljenih pjesmi i gledanje videa.

Igra nudi širok izbor kistova, alata, sprejeva, valjaka za boju, markera, pa čak i prilagodljivu bušilicu, koje je opremljena magnetom za kistove. Boje se mogu miješati za potpuno kreativno iskustvo, no može se koristiti i funkcija za odabir boja. Bitna stvar za zapamtiti je ta da u stvarnom životu nemamo “undo” gumb, ali ga zato imamo u Painting VRu.

Oisoi Studio vodio je uspješnu Kickstarter kampanju za ovu igru. Proširili su tim i izgradili zajednicu od preko 20.000 korisnika u early acessu. Ako ste zainteresirani, Painting VR bit će dostupan od 14. travnja na Meta Quest i Steamu za 19,99 $. Kakvu atmosferu možete očekivati, pogledajte u traileru.