Postanite lovac na ucijenjene glave u igri Vigilancer 2099

Postanite lovac na ucijenjene glave u igri Vigilancer 2099

0

Vigilancer 2099 je Cyberpunk igra lova na glave smještena u izoliranoj strukturi Megabuilding grada, inspirirana atmosferom iz Blade Runner filmova.

Igra je u osnovi pucačina koja se može igrati iz prvog ili trećeg lica, a osim lova na ucijenjene glave i sukobe s robotima koji čine glavni dio populacije futurističkog grada, morat ćete se baviti pronalaženjem tragova, razgovorima s potencijalnim svjedocima i hakiranjem različitih sustava.

Izgled svojeg lovca na robotske glave moći ćete prilagoditi vlastitom ukusu, pružanjem izgleda, kibernetskih sposobnosti i stila igre, kako bi najbolje odgovarali vašoj taktici istraživanja, borbe i preživljavanja.

Unutar ogromne zgrade susretat ćete raznolike likove, ljude, robote i vanzemaljce, a imat ćete i mogućnost sudjelovanja u nagradnim igrama kako biste zaradili svoje kredite, nakon čega ćete odlučivati hoćete li taj novac potrošiti na smanjenje nepodmirenog duga ili ga iskoristiti da se dodatno prilagodite kako biste navigaciju neprijateljskim terenom učinili malo podnošljivijom.

Kako bi vam lov na ucijenjene glave bio otežan, ubrzo ćete otkriti da je i vaša glava ucijenjena, što znači da ćete iz lovca često postati lovina.

 

Igra koja se razvija na Unreal 5 engineu za sada još nema datum izlaska, ali je poznato da će prvo izaći na Steamu za PC, a potom i na PS5 i Xbox Series konzolama.