Postanite dio kripto povijesti u Kripto Miner Tycoon Simulatoru

Postanite dio kripto povijesti u Kripto Miner Tycoon Simulatoru

0

Srpski Indie game developer, Bigosaur, nam je prije par dana predstavio svoj novi indie game Crypto Miner Tycoon Simulator.

Piše: Robert Barbir

Crypto Miner Tycoon Simulator je tajkunska vrsta igre u kojoj gradite svoje carstvo kripto rudarenja. Za početak ćete sastavljati potrebne “mining rigove “, a kad stvari uistinu krenu istražiti ćete nove tehnologije kojima možete pobijediti konkurenciju.

Kao pravi kripto milijunaš, trgovat ćete kripto valutama na tržištu gdje su stvarne cijene valuta i hash rejtova. To je ukupna računska snaga koju koristi mreža kriptovalute s dokazom rada za obradu transakcija. Puno ćete naučiti, a kad vas obuzme kripto manija možete izgraditi podatkovne centre i upravljati toplinom, prašinom i bukom. Kad posla postane previše vrijeme je da unajmite zaposlenike koji će vam pomoći s održavanjem opreme.

Cilj je zgrnuti bogatstvo na svojim mega farmama i iskoristit to bogatstvo kako bi dovršili razne scenarije. U igri je zasad 8 scenarija s različitim ciljevima, npr.:

  • koristiti solarne ploče kako bi postali ugljično neutralni
  • angažirati stručnjaka da otkrije univerzalno cjepivo protiv virusa
  • stvoriti vlastitu kriptovalutu i poboljšajti je kako bi postala zakonito sredstvo plaćanja
  • izumiti kvantna računala i izgraditi superiornu umjetnu inteligenciju
  • pokrenuti vlastitu mjenjačnicu kriptovaluta
  • i priča koja uključuje putovanje kroz vrijeme.

 

Nama zvuči jako zanimljivo, realno tko se ne bi htio vratiti u 2010. godinu kada je cijena bitcoina bila $0.0008. Igru možete kupiti na Steamu ili direktno od developera preko njegove službene stranice, a u nastavku pogledajte trailer.