Od danas možete kolonizirati svemir u Ragnoriumu

Od danas možete kolonizirati svemir u Ragnoriumu

0

Nakon 18 mjeseci early accessa, Ragnorium je konačno stigao do verzije 1.0.

Piše: Robert Barbir

Od finskog game developera, Vitalia Kirpua, stiže nam zanimljivi i beskompromisni colony sim, Ragnorium. Radi se o fantasy colony simulatoru koji je smješten u alternativnom svemiru gdje je privatizirano istraživanje svemira. To je dovelo do toga da su bogataši odlučili slati klonove kao koloniste kako bi im oni pripremili samoodrživu koloniju spremnu za njihov dolazak. Na vama je zadatak da uspješno povedete te koloniste i uspostaviti samoodrživu koloniju. Ne samo da ćete morati uspostaviti uspješnu koloniju, morat ćete ju i braniti u nadolazećem Svetom križarskom ratu koji će biti predvođen Sentient Mašinama.

Čeka vas više tipova kolonista, šest različitih mapa planeta s randomiziranim predmetima, novim resursima, likovima i bossevima. Ragnorium poziva stare i nove igrače da isprobaju svoja znanja u upravljanju kolonijama. Igra ima tzv. Zenlike Mode koji igračima pruža opuštenije iskustvo iskrcavanja na planetu i velikodušan vremenski okvir da se pripreme prije invazije. Naravno, kad krene Ark Holy Crusade tenzije kreću rasti i stvari postaju teže. Za one najodvažnije pionire tu je i hardcore mode, koji je logično, nemilosrdan i neoprostiv od samog početka.

Glavni programer Vitali Kirpua, bio je poslušan te je implementirao skoro sve želje early access communitya, tako da se trenutno radi o zabavnoj, kompletnoj, ali i teškoj igri. Otkrijte više o Ragnoriumu na njihovoj službenoj stranici, Steamu i u traileru u nastavku.