Kao The Kangaroo se vraća

Kao The Kangaroo se vraća

0

Inspiriran zlatnim dobom 3D platformera, Kao The Kangaroo je spreman za potpuno novu avanturu! Otpustite se na epsko putovanje, ovladajte magičnim rukavicama, istražite bogat, šarolik svijet i pratite Kaa kroz njegovu najveličanstveniju priču do sada!

Piše: Iva Ledinščak

Novi pogled na platformer Kao the Kangaroo s početka 2000-ih najavljen je još u siječnju, a sada je i potvrđeno da će „skočiti“ na konzole i PC u svibnju.

21 godinu nakon objave prvog naslova, 27. svibnja, obožavatelji i sve zainteresirani će se moći dočepati Kaoove nove avanture.

Kao The Kangaroo je 3D platformer veterana žanra Tate Multimedije. Igru predstavlja odvažan, pomalo drzak, ali sladak klokan Kao u potrazi za istinom koja se krije iza nestanka njegovog oca.

Na svom putovanju, Kao će skakati, penjati se, roniti, voziti, skupljati novčiće i dragulje te istraživati šarene svjetove, svaki sa svojim zagonetkama i tajnama koje jedva čekaju da budu otkrivene. Iza svakog ugla, Kao se hvata u koštac s novim izazovima. Kao će morati poraziti brojne likove koji će mu se naći na putu, ali od većine njih će imati i štošta za naučiti. Morat će koristiti već poznate vještine kako bi razvio nove… Ovdje ne govorimo samo o žestokom krošeu i ubojitom aperkatu. Kao za vas ima brojna iznenađenja u rukavu, ups – rukavici!

Tajnovite, očaravajuće, dugo zakopane rukavice koje Kao ima na svojim šapama, pršte od moći koje morate osloboditi. Boksačke rukavice su ključno pomagalo na Kaovom putovanju u borbama protiv neprijatelja. Hoćete li uspjeti otkriti i potpuno razumjeti njihovu moć?

Kao the Kangaroo je prvi nastavak u serijalu od 2005., koji je debitirao na Dreamcast-u i pojavio se na PlayStation-u 2, Game Boy Advance-u i PC-u u tri igre. Sudionici PAX East-a mogli su ovaj tjedan mogli igrati igru ​​na štandu programera Tate Multimedia. Kao the Kangaroo bit će dostupan na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch i PC.