Pogledajte trailer zastrašujućeg psihološkog horrora The 9th Charnel

Pogledajte trailer zastrašujućeg psihološkog horrora The 9th Charnel

0

Indijski nezavisni studio Saikat Deb Creations u suradnji s nizozemskim izdavačem Soedescom, razvija survival horror igru iz prvog lica The 9th Charnel.


Ono što je posebno zanimljivo je da igru razvija samo jedan indijski developer Saikat Deb, koji ju sam programira, dizajnira sve vizuale i animacije, komponira glazbu i kreira priču.


Ovo mu je prvi veliki komercijalni projekt jer je do sada razvio samo nekoliko prototipova igara i sveučilišnih projekata.

The 9th Charnel je igra ispunjena zastrašujućom atmosferom, a Saikat želi igračima pružiti proganjajuće i očajničko iskustvo akcije u kombinaciji akcije i preživljavanja.

Dok istražujete mnoge misterije poremećenog Saikatovog svijeta, morate preživjeti na bilo koji način, bilo da se skrivate, bježite ili borite protiv pojedinačnih neprijatelja ili hordi koje navaljuju na vas u stilu igara sa zombijima.


Developer kaže da 9th Charnel nudi bogato, narativno iskustvo s realističnom grafikom, impresivnom zvučnom podlogom i zadivljujućom pričom koja uključuje šest likova, svakog sa svojom jedinstvenom pričom i motivacijom.


“Preživite užase vještim prikupljanjem i upravljanjem resursima dok svladavate borbu oružjem i stealth mehaniku “nevidljivosti” kako biste ostali korak ispred opasnosti”, navodi developer, a prvi pogled na ovu igru koja se razvija za PC, PS5 i Xbox Series X/S konzole možete pogledati u ovom videu.