Pogledajte prvi žestoki video trailer igre Wild Hearts

Pogledajte prvi žestoki video trailer igre Wild Hearts

0

Wild Hearts je nova igra koju za Electronic Arts radi developer Omega Force, poznat po naslovu Dynasty Warriors. Igra koja prilično podsjeća na legendarne naslove iz franšize Monster Hunter, omogućit će vam da se borite protiv nekih od najvećih čudovišta do sada viđenih u gamingu.

Priča igre smještena je u neku fantasy verziju feudalnog Japana, gdje ćete se sami ili u kooperativnom načinu igranja boriti protiv različitih zvjeri iz najvećih noćnih mora, među kojima su i neke veličine velikih zgrada, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, radi se o igri koja kombinira survival žanr i lov na čudovišta, a za borbu će vam osim katane poslužiti i neke od vrlo inventivnih zamki, dok će lovci i lovina često mijenjati pozicije.

Zbog čega su EA i Omega Force odabrali upravo Monster Hunter atmosferu nije teško skužiti, obzirom da je legendarna Capcomova igra na svim platformama zajedno prodana u više od 18 milijuna primjeraka.

Iz prvog trailera čini nam se da bi ovo mogao postati veliki hit, jer smo oduvijek voljeli mlatiti nešto veliko kao kuća, a toga ovdje izgleda ima napretek. Igra dolazi na PC i konzole pete generacije.