Izašao je video gameplaya soulslike RPG-a Wuchang: Fallen Feathers

Izašao je video gameplaya soulslike RPG-a Wuchang: Fallen Feathers

0

Ljubitelji soulslike akcijskih RPG igara iduće će godine dobiti prekrasni naslov WUCHANG: Fallen Feathers koji dolazi na PS5, PC i Xbox Series X/S platforme.

Wuchang: Fallen Feathers je smješten u zemlju Shu tijekom mračne i burne kasne kineske dinastije Ming, zahvaćenu zaraćenim frakcijama i misterioznom bolešću koja je iznjedrila monstruozna bića.

U igri ćete postati Wuchang, vješta gusarska ratnica pogođena gubitkom pamćenja, koja se mora pronaći u neizvjesnostima svoje misteriozne prošlosti dok je pogođena užasnom bolešću ornitropijom.

Od igrača će se tražiti da istraži dubine Shua, poboljšava svoj arsenal oružja i koristi nove vještine prikupljene od palih neprijatelja.

Zahvaljujući novim tehnikama stečenim tijekom putovanja prepunog akcije, imat ćete mogućnost razvoja vlastitog stila igre (borbe). Oružje ćete poboljšavati moćnim čarolijama, što će vam omogućiti jedinstveni pristup borbi i strategiji koja odgovara vašem osobnom stilu.

Vaša potraga za istinom odvest će vas kroz zaboravljene hramove, zarasle ruševine i zasjenjene staze pune opasnosti.

Dok sastavljate izgubljena sjećanja, vaši će vas izbori odvesti do jednog od nekoliko mogućih završetaka, pri čemu je svaki je određen donesenim izborima, otkrivenim tajnama i saveznicima kojima ste odlučili vjerovati.

Obzirom da se radi o soulslike igri, jasno je da će borbe biti teške i iscrpljujujuće, no pravi ljubitelji žanra će upravo u tome najviše uživati, obzirom da će za mlaćenje na raspolaganju imati neka od najgorih čudovišta viđenih u igrama, inspiriranih kineskom mitologijom.

“Hoćete li otkriti istinu Wuchangovog prokletstva i donijeti mir Shuu ili ćete podleći nadirućim užasima? Sudbina zemlje je u vašim rukama”, navodi kineski developer Leenzee u opisu igre.