Pogledajte odličan video gameplaya igre Immortals of Aveum

Pogledajte odličan video gameplaya igre Immortals of Aveum

0

Nova akcijska avantura Immortals of Aveum u distribuciji Electronic Artsa i razvijena od Ascendant Studiosa, izlazi 20. srpnja ove godine, a EA je već omogućio predbilježbe za PS5, PC i Xbox Series platforme.


Radi s o svojevrsnoj mješavini pucačine iz prvog lica u kombinaciji s magijom za jednog igrača, a u igri ćemo pratiti lika po imenu Jak, koji se pridružio redu borbenih čarobnjaka Luciuma u borbi protiv jedinica Rasharna oko kontrole nad magijom.

Jakovi i Luciumovi elitni Besmrtnici trebaju otkriti misterije Aveumove prošlosti, kako bi saznali postoji li ikakva nada da će spasiti njegovu budućnost.

Vaš lik je takozvani “Unforeseen“, odnosno osoba koja u početku nema magične moći, ali ih kasnije u životu iznenadno razvije i usavršava kroz borbu (igru).

Kao što možete vidjeti u prvom videu gameplaya, igra donosi brzu tečnu borbu u prvom licu temeljenu na čarolijama, gdje je magija u srži napada i obrane. Igrači mogu kreativno iskoristiti sve tri sile magije (plavu, zelenu i crvenu), a tijekom igre će otključavati i nadograđivati širok izbor čarolija i skillova.

“Otkrijte, nadogradite i izradite stotine komada čarobne opreme. Zatim spojite svoj stil igre na sve tri sile magije i postanite Aveumov najmoćniji Triarch Magnus“, navode developeri u opisu igre.

Kako nam se čini, ovo će biti lijepa, blještava, ali i prilično teška igra, namijenjena prvenstveno ljubiteljima totalne akcije koji će za razvaljivanje hordi neprijatelja svih veličina na raspolaganju imati jedinstvene magične moći.

Poveznice za predbilježbe za sve platforme možete naći na službenoj stranici igre ovdje.