Star Trek: Resurgence izlazi 23. svibnja

Star Trek: Resurgence izlazi 23. svibnja

0

Developer Dramatic Labs je objavio da će nova narativna avantura Star Trek: Resurgence izaći 23. svibnja ove godine na PS5/PS4, Xbox One/Series i PC platformama.


Smještena nakon događaja iz TV serije The Next Generation, igra će sadržavati dva glavna lika koja se mogu igrati: prvog časnika Jaru Rydeka i člana posade Cartera Diaza.
Na njima je da razotkriju misterij koji uključuje dvije izvanzemaljske rase koje su spremne zaratiti jedna s drugom.

Dramatic Labs kaže da će Resurgence također uključivati pojavljivanja likova “povratnika”, a iz dostupnih materijala smo odmah uočili legendardnog Spocka iz starijih dana.

Obzirom da je Dramatic Labs sastavljen od bivših developera iz Telltalea, od kojih su neki radili na kultnim avanturističkim igrama, možete očekivati naslov koji daje prednost donošenju odluka i rješavanju zagonetki u odnosu na akciju, mada je u najavnom traileru pokazana i jedna akcijska scena.

Star Trek se kao franšiza čini prikladnom za ovaj stil igre, s obzirom na prilično dobro razvijene priče pa vjerujemo da nas ne bi trebalo razočarati ako Resurgence neće biti svemirska kaubojada, dok bi za ljubitelje klasičnih avantura mogao predstavljati pravi biser. Ako bude dobar, dakako.