Pogledajte novi gameplay video igre RoboCop: Rogue City

Pogledajte novi gameplay video igre RoboCop: Rogue City

0

RoboCop: Rogue City je pucačina iz prvog lica u kojoj je glas glavnom junaku posudio glumac iz prva dva legendarna Robocop filma, a na PS5, XBOX i PC platforme bi trebala stići u rujnu ove godine.


Developer Teyon je objavio novi gameplay video u trajanju od 22 minute koji će vam pružiti kompletan dojam igranja, priče i atmosfere iz pucačke igre RoboCop: Rogue City, u kojoj ćete igrati u liku poznatog filmskog kiborga koji je dijelom robot, a dijelom čovjek, s jednostavnim zadatkom da počisti ulice Detroita od raznog kriminalnog šljama.

Ako spadate među fanove legendarnih filmova, razveseliti će vas podatak da glas glavnom liku posuđuje Peter Weller, glumac koji je Robocopa tumačio u prva dva dijela.

Što se tiče novog gameplay videa, primjetno je da se Robocop kreće prilično sporo i da pri hodanju stvara zvukove koji pomalo iritiraju, no nadamo se da će kroz idućih nekoliko mjeseci prije lansiranja igre, developeri to promijeniti jer sve ostalo djeluje odlično, kao što možete i sami vidjeti.