Pogledajte kako izgleda 7-inčni OLED Switch koji stiže u listopadu

Pogledajte kako izgleda 7-inčni OLED Switch koji stiže u listopadu

0

Nintendo je napokon skinuo zavjet šutnje oko svoje nove Switch konzole. Mada smo se prije nekoliko mjeseci nadali da će predstaviti iduću generaciju Switcha, to se nije dogodilo, već je umjesto toga predstavio jači OLED model “obične” konzole, koji će se naći na tržištu 8. listopada ove godine po cijeni od 350 dolara, odnosno oko 2.200 kuna.

Osim što dolazi sa 7-inčnim OLED zaslonom, nova konzola će stići s poboljšanim zvučnim sustavom i 64 GB interne pohrane. Hibridni dock dolazi s LAN portom, a konzola će se isporučivati s podesivim stalkom za korištenje u “stolnom” modu.

Nintendo će uz konzolu nuditi i opcijsko kućište-torbicu za nošenje, kako se ne bi dogodilo da slučajno izgrebete ili razbijete OLED ekran.

Konzola će stići s dvije sheme boja, bijeloj s bijelim Joy-Con kontrolerima, crnom osnovnom jedinicom i bijelim dockom te neon crvenoj/neon boji s neonski plavim Joy-Con kontrolerima, crnom glavnom jedinicom i crnim dockom.

Kako se čini, Nintendo još ne namjerava lansirati next-gen konzolu koja bi mogla biti konkurentna PS5 i Xbox Series X/S, što i ne čudi obzirom da je Switch postizao rekordne rezultate prodaje tijekom pandemije (i još postiže), čemu je zasigurno doprinio i novi globalno popularni Animal Crossing, najveći adut uz Zeldu.