Pogledajte gameplay igre LOTR: Heroes of Middle-Earth

Pogledajte gameplay igre LOTR: Heroes of Middle-Earth

0

Nova RPG i strateška igra na poteze The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth izlazi 10. svibnja na Android i iOS platforme.

Uoči izlaska igre Electronic Arts je objavio gameplay video u kojem možemo vidjeti kako će novi LOTR izgledati i kako će se igrati.

Što se priče tiče, ona se kreće oko pronalaska novog prstena u Međuzemlju koji ima moć ponovnog pisanja povijesti. Kako ćete koristiti njegove moći ovisiti će samo o vama, što znači da ga možete koristiti za činjenje dobra, ili ćete podleći zlu.


U igri se možete udružiti s vilenjacima, čarobnjacima, patuljcima, goblinima, hobitima i drugim rasama iz Tolikeonovog svijeta Gospodara prstenova kao što su Frodo Baggins i Éowyn te se upustiti u legendarne PvP i PVE bitke dok putujete po Međuzemlju.


Moći ćete se pridružiti “Družini” i formirati ekipu kako biste se zajednički borili protiv neprijatelja. Pored toga ćete imati mogućnost borbe protiv suparničkih ekipa kako biste podigli razinu svojih likova i opremili se opremom i oružjem da izazovete jače neprijatelje.