Besplatno razvaljujte i renovirajte kuću za Uskrs u igri House Flipper

Besplatno razvaljujte i renovirajte kuću za Uskrs u igri House Flipper

0

House Flipper je jedinstvena prilika da postanete majstor za renoviranje. Kupite, razvalite, popravite i preuredite devastirane kuće, pružite im drugi život i prodajte ih uz zaradu.

Ovaj uskršnji vikend, do 10.4.2023. u 19 sati, možete na Steamu besplatno preuzeti i igrati simulaciju renoviranja kuće, koja vam omogućuje kupovinu starih kuća, njihovo renoviranje i prodaju, znači nešto slično kao što ste možda gledali na televiziji u dokumentarnim serijama koje se bave tom tematikom.


Kao majstor za renoviranje, imat ćete između ostaloga mogućnost razbijanja zidova, razvaljivanja namještaja koji vam ne treba, zidanja, pranja, bojanja i preuređenja interijera prema svojem ukusu, s ciljem da dobijete lijepu kućicu koja će biti atraktivna kupcima.

Dakako, kako vam zadaća ne bi bila previše jednostavna, developeri su u igru između ostaloga ubacili “deratizacijske” elemente s kojima se suočavaju pravi majstori prilikom renoviranja starih kuća, što uključuje i borbu protiv žohara i štakora.

Prema tvrdnji igrača koji su odigrali House Flipper, za dovršetak igre će vam trebati oko 15 sati igranja, što znači da stignete doći do kraja za vrijeme trajanja besplatnog razdoblja, a još će vam ostati dovoljno vremena za šunkicu, odojka, puricu i francusku salatu.