Pogledajte 17 minuta gameplaya krvoločne vampirske pucačine EvilVEvil za PS5, Xbox Series i PC

Pogledajte 17 minuta gameplaya krvoločne vampirske pucačine EvilVEvil za PS5, Xbox Series i PC

0

Toadman Interactive je svoju pucačinu iz prvog lica EvilVEvil doveo do faze zatvorene bete i lansirao demo verziju na Steamu.

Piše: Igor Sečen

EvilVEvil je pucačina iz prvog lica, online igra za više igrača i kooperativna igra koja se temelji na priči o preranom buđenju vampira iz dugotrajnog sna kako bi se suočili s prijetnjom kulta koji prijeti, ajde da to tako kažemo, svima i svakome.

U igri ćete odabrati jednog od tri legendarna vampira koji će se suprotstaviti hordama nemrtvih oružjem, šakama i zubima.

Svaki vampir ima dva osnovna oružja, jedno vatreno i jedno za ispaljivanje sunčeve svjetlosti koja ubija sve mrtvo što nije do kraja mrtvo, a iz nekog nepoznatog razloga živi. Uh priče.
Na svu sreću priča obiluje humorom pa se nećete trebati previše brinuti oko njezine banalnosti pa ćete u jednoj misiji primjerice morati spriječiti trgovinu drogom na koju su se nemrtvi navukli da im bude veće veselje dok tamane svoje žrtve.

Obzirom da ćete i vi biti nemrtvo stvorenje, vampir, jasno je da tu nema strogo određenih granica između dobra i zla jer su vaši neprijatelji velike zlice, ali ni vi niste anđeo, već ubilačka mašina koja traži svoje mjesto pod okriljem mraka.

Gameplay podsjeća na frenetične pucačine poput Serious Sama i Painkillera, što znači da ćete u borbama imati puno neprijatelja za potamaniti, posebice kako ćete dalje napredovati. Upravo stoga, osim svojih vampirskih super moći morate imati oružje da to sve potučete jer bi vam otpala vilica kada biste sve morali pogristi.

Mada ćete igru moći igrati sami, iz aviona se vidi da je stvorena za kooperativu za više igrača, jer će vam solo igranje zbog velike težine stvoriti frustracije koje će vas na kraju natjerate da počistite frižider kako biste se oslobodili stresa.

U ovom videu možete vidjeti 17 minuta igranja dema pa procijenite je li EvilVEvil nešto za vas, no morate znati da je igra još uvijek u razvoju i nema datum izlaska, a developeri se jedino kunu da će je lansirati ove godine.