PlayStation natječaj Player Celebration po prvi puta u Hrvatskoj

PlayStation natječaj Player Celebration po prvi puta u Hrvatskoj

0

PlayStation Hrvatska poslao nam je priopćenje u kojem navode da je ove godine po prvi puta nagradni natječaj Player Celebration dostupan gamerima iz Hrvatske. Tijekom Player Celebrationa mogu se osvojiti vrijedne nagrade, koje uključuju PS5 konzole i ekskluzivno PlayStation prstenje, a održava se za igrače iz Republike Hrvatske od 28.10. – 18.11.2021. i to u dvije faze.

Prvi dio održava se od 28.10. do 1.11.2021i sastoji se od tri razine, a u svakoj razini Zajednica igrača, odnosno svi prijavljeni igrači iz zemlje moraju zajedno igrati kako bi došli do ciljanog broja bodova za svaku Razinu (Zajednički Cilj / Community Goals).

Drugi dio održava se od 17. studenog do 18. studenog, a svaki će sudionik iz zemlje/regije koja sudjeluje imati priliku osvojiti dodatnu nagradu odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici: https://www.playstation.com/hr-hr/seize-the-throne/

Evo što kažu:

KAKO U PRVOME DIJELU DO NAGRADA?

• Igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove
• S drugim Sudionikom igrajte bilo koju igru po izboru Sudionika za dodatne bodove
• Koristite značajku dijeljenja (SHARE FUNCTION) (npr. dijeljenjem zaslona ili videa igre s prijateljima s mreže PSN Sudionika ili na društvenim mrežama) za dodatne bodove.

KAKO U DRUGOME DIJELU DO NAGRADA?

• Odgovaranjem na pitanja koja će se pojaviti na stranici playstation.com/seize-the-throne

GLAVNE NAGRADE

1. PS5 konzola
2. komplet kraljevskog prstenja sa simbolima konzole PlayStation
3. Jedne (1) slušalice s mikrofonom Pulse 3D i poklon-kartica za trgovinu PlayStation™Store (digitalni kôd) u vrijednosti od 100 USD

PRIJAVA

Prijaviti se možete putem ovog linka
Video s opisom načina prijave i nagradama možete pogledati ovdje