No Man’s Sky još jednom razveselio sve fanove

No Man’s Sky još jednom razveselio sve fanove

0

No Man’s Sky dobio je svoj 20 veliki besplatni update i po nekima polako postaje najbolja igra na tržištu

Piše: Robert Barbir

Ovo je već je bila nevjerojatno naporna godina za No Man’s Sky. Samo ove godine su već izdali SENTINEL, LEVIATHAN, OUTLAWS i pokazali da ne planiraju stati raditi na sada već popularnom naslovu No Man’s Sky. Već smo pisali o tome ovdje, a sada je došla nova vijest koja je razveselila sve fanove. Naime stigao je veliki ENDURANCE update, a fokus mu je na svemirskim teretnjacima i flotama.

ENDURANCE donosi potpunu reviziju teretnjaka i flota, dopuštajući igračima da naprave svoju kuću među zvijezdama. Mogu živjeti i raditi zajedno sa svojom vlastitom posadom. Igrači sada mogu graditi goleme baze na svojim teretnim brodova u dosad neviđenim razmjerima. Posebno će biti i naglasak na uzgoju hrane i proizvodnji. Također postoji nova tehnologija koja vam daje mogućnost skeniranja i analize planeta iz svemira.

Također ste dobili i dobar dodatan razlog da gradite svoju bazu među zvijezdama. Možda jedna od najupečatljivijih promjena ovaj update odnosi se na asteroide. Asteroidi će sada biti raznolikiji i pojavljivati se u ogromnim poljima na tisuće komada odjednom. Postoje nove međuzvjezdane crne rupe, maglice i svemirske atmosfere koje će trebati istražiti. Putnici mogu uživati u ovim novim nevjerojatnim pogledima na svemir s prozora svoje svemirske baze. Niste čak ni ograničeni na unutrašnjost svog teretnjaka, možete također graditi izvana što vam pruža fleksibilnost koju smo svi željeli. Sada se ih svih kuteva možete diviti beskrajnom svemiru.

ENDURANCE se poklapa sa 6. godišnjicom igre No Man’s Sky i jedva čekamo vidjeti kakve će sve nevjerojatne baze preplaviti Internet u bližoj budućnosti. Pogledajte kako lijepo to sve sada izgleda u traileru dolje. U slučaju da vas je igra oduševila, a još ju nemate, trenutno je na 50% popusta na Steamu.