Otkriven datum izlaska Marvelovog Midnight Suns (navodno)

Otkriven datum izlaska Marvelovog Midnight Suns (navodno)

0

Marvelov Midnight Suns, strateški RPG na poteze koji razvija XCOM studio Firaxis, prošle je godine odgođen za drugu polovicu 2022., s jasnom željom za više vremena kako bi svoju „viziju pretočili u stvarnost“. Službeni datum izlaska još uvijek nije objavljen, ali nekome se možda izmaknuo iz nadzora zahvaljujući slikama s omota kutija i detaljima pred-narudžbe.

Piše: Iva Ledinščak

Slike koje su procurile skinute su s mreže zbog tužbe o autorskim pravima koju je izdao 2K Games, iako se još uvijek se mogu pronaći ako se malo potrudite. No, ako vam se ne da, morat ćete vjerovati oku Nilsa Ahrensmeiera  (vidi objavu na Twitteru), koji je uočio da je naznačen datum izlaska 6. listopada te da će biti dostupna tri izdanja: Standard Edition, Enhanced Edition, s 5 premium skinova (Captain America (Future Soldier), Captain Marvel (Mar-Vell), Magik (Phoenix 5), Nico Minoru (Sister Grimm), i Wolverine (X-Force), te Legendary Edition, s 23 premium skina i sezonskom four-DLC propusnicom.

Za sada je poznato 9 od 12 Marvelovih heroja koji će se pojaviti u Midnight Suns – Doctor  Strange, Magik, Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Blade, Captain America, Nico Minoru i Captain Marvel – a na slici na omotu su nam otkriveni još dvoje: Spider-Man i Scarlet Witch. Igrač će preuzeti ulogu 13. heroja poznatog kao Hunter. To nam ostavlja još jednog nepoznatog lika.  Što mislite o kome bi se moglo raditi?

Zanimljivo je da Legendary Edition na omotu umjesto dobrih likova ima loše: Lilith, Mother of Demons i glavnog antagonista, koji ponosno stoji uz demonske verzije Venoma, Hulka i Sabretootha. Venom i Hulk su novi i nije teško pretpostaviti da ćete lomiti šake s njima, a možda i s drugim Marvelovim zlikovcima i herojima, sve dok pokušavate spasiti svijet. Netko mora… Na naslovnici je još jedan zli lik kojeg je malo teže identificirati, ali vjerojatno se radi o Scarlet Witch.

Za one koji još nisu upoznati, borba u igri će se bazirati na sustavu karata s moćima samih likova. Svaki heroj će imati jedinstveni set karata koje će igrač rasporediti u skladu sa stilom igre. Osim karata, u borbi će ulogu igrati i okolina koju ćete moći uništavati ili iskoristiti za pozicioniranje likova na bojištu.

Ako još niste, pogledajte video s proširenim pogledom na gameplay u nastavku.