Osjetite nalet adrenalina kao nikad prije – EA Sports F1 22 donosi VR na PC

Osjetite nalet adrenalina kao nikad prije – EA Sports F1 22 donosi VR na PC

0

Prvi pogled na VR gameplay F1 22 uz Lancea Strolla (Aston Martin).

Piše: Iva Ledinščak

17. lipnja 2022., Codemasters i Electronic Arts Inc. su objavili prvi pogled na gameplay igre ​​EA SPORTS F1® 22 snimljenu u VR-u uoči FORMULA 1 AWS GRAND PRIX DU CANADA ovog vikenda. Ekskluzivno za PC platformu, VR je samo jedna od mnogih inovacija koje čekaju igrače 1. srpnja. Impresivan gameplay demonstrira klaustrofobičan osjećaj sjedenja u kokpitu uz lokalnog heroja Lancea Strolla (Aston Martin AMR22). Igrači će doživjeti uzbuđenje utrkivanja u vrhuncu motosporta kao nikada do sada na 4.361km Circuit Gilles-Villeneuve u Montrealu. F1® 22 također će biti dostupan za PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 i Xbox One.

“VR donosi revoluciju u F1 22 na PC-u i podiže vikend utrke na potpuno novu razinu,” rekao je Lee Mather, viši kreativni direktor F1 u Codemastersu. “Od klaustrofobije sjedenja u kokpitu do promjene intenziteta svjetla dok 20 automobila ubrzava prema prvom zavoju. Ovo je najbliže utrci Formule 1 koliko možete dobiti, a da niste na stvarnom gridu.”

Dostupan za F1®, F2™ i superautomobile kao dio F1® Life, igrači će konačno moći doživjeti vikend utrke iz potpuno nove perspektive. Počevši od garaže, gledajte kako tim neumorno radi prije nego se uputi prema gridu. Začudite se zamršenim detaljima okoline i osjetite intenzitet i brzinu dok se borite za trkaću liniju u novim automobilima ove sezone, s novom fizikom i modelima upravljanja.

F1® 22 izlazi 1. srpnja 2022. za PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One i PC putem Origin-a i Steam-a. Igrači mogu unaprijed naručiti digital-only F1® 22 Champions Edition za dodatni sadržaj i tri dana ranog pristupa ovdje.