Operation Wolf Returns: First Mission stiže na PS5

Operation Wolf Returns: First Mission stiže na PS5

0

Nakon izlaska za VR sustave ovog ljeta, reinterpretacija klasične “rail shooter” igre koju je kreirao TAITO, dostupna je na konzolama.


Operation Wolf Returns: First Mission je remake legendarne arkadne igre iz 1987. godine koja je obogaćena novom grafikom i redizajnirana za VR sustave i moderna računala i konzole.

Igra u kojoj akcija traje bez prestanka stavlja vas u ulogu specijalnog agenta koji se bori protiv nove kriminalne organizacije. Osim trgovine oružjem i drogom, organizacija koju vodi tajanstveni general Viper, razvila je novo moćno oružje.

Nakon što otkrijete nekoliko njegovih baza, bit ćete poslani da razbijete organizaciju, uništite oružje i oslobodite taoce zatočene u okolnim kampovima. Kampanja se sastoji od 6 razina a mogu je igrati jedan ili dva igrača.

Ako vam nije poznati što znači rail shooter, to je podžanr FPS-a u kojem upravljate samo rukama s oružjem, dok se čitav svijet i neprijatelji kreću pred vašim nišanom, što je idalna postavka za VR okruženje, no autori su zaključili da će savršeno funkcionirati i bez headsetova, što znači da će oni koji kupe igru za PlayStation 5 moći uživati u oba iskustva, bilo u virtualnoj stvarnosti uz pomoć PSVR2 ili u tradicionalnom pogledu na zaslon.