Croteamov The Talos Principle II izlazi 2. studenog za PS5, PC i Xbox

Croteamov The Talos Principle II izlazi 2. studenog za PS5, PC i Xbox

0

Hrvatski developeri iz Croteama objavljuju da će nastavak jednog od najboljih puzzlera svih vremena izaći 2 studenog za konzole i PC.

Igra koja predstavlja neku vrstu metafizičkih zagonetki smještenih u prekrasno dizajnirani futuristički svijet robota donosi nove vrste zagonetki, nove mehanike rješavanja zadataka, bogatiju priču, više tajni za otkrivanje i najveći svijet koji su hrvatski game developeri ikada izgradili.

Smještena u daleku budućnost u kojoj je čovječanstvo već odavno izumrlo, ljudska kultura živi kroz bezbrojne humanoidne robote. Upuštajući se u potragu za istraživanjem misteriozne megastrukture, suočit ćete se s pitanjima o prirodi svemira i strahom od ponavljanja grešaka čovječanstva koje su dovele do masovnog izumiranja naše vrste.

Uz mnoštvo novih mehanika za rješavanje zagonetki, u igri vas čeka i gameplay svojstven prvom dijelu koji uključuje prijenos uma i manipulaciju gravitacijom, a tu je i duboka priča s više završetaka u kojima se možete izgubiti i nizom čudnih, zapanjujuće lijepih okruženja za istraživanje, uključujući najneobičniji grad koji ste ikada vidjeli i otok koji drži ključeve budućnosti.

Kada znamo da je prvi Talos Principle imao nevjerojatno dobre recenzije, pokupio brojne nagrade i nerijetko proglašavan najboljim puzzlerom svih vremena, vjerujemo da vas ni nastavak neće razočarati jer je ekipa iz Croteama odlučila pokazati sve što zna, kako bi napravila nešto potpuno suprotno beskrajnim masakrima koje nude njihove Serious Sam igre, no i dalje uz potpis koji će vam jasno reći o kojem se developeru radi.

Moramo priznati da jedva čekamo The Talos Principle II mada priznajemo da nismo preveliki ljubitelji mozganja u gamingu.