U Watch Dogs pristigli zombiji

U Watch Dogs pristigli zombiji

0

Watch Dogs: Legion uskoro dobiva nadogradnju 4.5, koja osim poboljšanih performansi kod igranja na konzolama nove generacije, donosi i posve novi mod u kojem ćemo se u četiri igrača sukobiti sa hordom zombija.

Dugoočekivana nadogradnja za Ubisoftovu akcijsku avanturu Watch Dogs: Legion stiže 1. lipnja, a donosi poboljšano izbođenje na konzolama nove generacije, kroz Performance mod koji će zaključati izvođenje u 60 sličica u sekundi.

Međutim, bitnije od toga, nadogradnja 4.5 donosi novi mod Legion of the Dead. Radi se o kooperativnom online multiplayeru, gdje se četiri igrača sukobljavaju sa hordama zombija. Direktor online igara u Ubisoftu, Jean-Pascal Cambiotti, ističe kako će se mod isporučiti u Alpha stanju, a da će se popravljati i uštimavati prema povratnoj informaciji igrača i kritike, što je sve češća praksa u industriji.

Iako mod neodoljivo podsjeća na klasičnu online pucačinu Left 4 Dead, kao i na nadolazeći spiritualni nastavak Back 4 Blood, Cambiotti ističe da je prednost novog moda Watch Dogsa unikatan gameplay orginalne igre koja igraču na raspolaganje stavlja bogato naoružanje, kao i unikatne gadgete kojima kontroliraju elektroniku u gradu.

Novi mod je besplatan za sve igrače koji posjeduju Watch Dogs: Legion na brojnim platformama na kojima je igra izašla.