Novi trailer za Aliens: Fireteam Elite uoči lansiranja igre

Novi trailer za Aliens: Fireteam Elite uoči lansiranja igre

0

Kooperativna akcijska survival pucačina iz trećeg lica Aliens: Fireteam Elite koju je razvio Cold Iron Studios izlazi 24. kolovoza ove godine, a izdavač Focus Home Interactive poziva sve zainteresirane igrače da je naruče predbilježbom i time si osiguraju dodatne ekskluzivne sadržaje.


Kako se datum izlaska sve više približava developer i izdavač su izdali novi gameplayer trailer Survive the Hive koji možete pogledati ovdje.

Igračima se igra nudi u dva izdanja – Standard Edition koji košta 299 kn i Deluxe Edition koji se prodaje po 529 kn.

Oni koji naruče Deluxe Edition, dobit će Endeavor Pass sa sadržajima koji uključuju, kako kažu, “tone kozmetike za svoje Marince i njihovo oružje, od dodataka za glavu do naljepnica i boja za oružje, oklopa i još mnogo toga”. Također će besplatno dobiti i paket veterana Endeavour koji sadrži dodatni sadržaj za prilagođavanje.

Svaka predbilježba za Standard ili Deluxe Edition ujedno će igračima omogućiti pristup u Hardened Marine Pack, koji uključuje dodatni paket skinova i dodataka za Marince i oružje.
Aliens: Fireteam Elite stiže 24. kolovoza 2021. na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC platforme.

Za sve platforme se možete predbilježiti putem ove poveznice.