Novi gaming monitor spaja QHD rezoluciju s brzinom osvježavanja od 180 Hz

Novi gaming monitor spaja QHD rezoluciju s brzinom osvježavanja od 180 Hz

0

AGON by AOC širi svoj asortiman AOC GAMING linije dodavanjem QHD modela svojoj seriji G4.

 

27-inčni AOC GAMING Q27G4X monitor ima brzi IPS panel, QHD (2560×1440) rezoluciju, stopu osvježavanja od 180 Hz, vrijeme odziva od 1 ms GtG i Adaptive-Sync za konkurentno gaming iskustvo na natjecateljskoj razini.

Certificiran VESA DisplayHDR 400 certifikatom, Q27G4X može primati HDR10 signal i reproducirati HDR sadržaj, unaprjeđujući video i gaming vizuale dodatnom svjetlinom i živopisnim bojama. Veća jasnoća teksta, kao i oštriji rubovi te gaming detalji osigurani su zahvaljujući gustoći piksela od 109 ppi.

Trenutni mainstream GPU-ovi već su sposobni postići visoke stope osvježavanja na QHD rezoluciji za većinu najaktivnijih naslova, omogućujući korisnicima da uživaju u glatkom iskustvu igranja od prvog dana. Prednost bogatih i pravih boja doći će do izražaja prilikom gledanja filmova ili gameanja, ali i pri stvaranju sadržaja poput uređivanja slika/videozapisa ili tijekom livestreaminga.

Ergonomsko postolje nudi pregršt podešavanja – visinu, okretanje, nagib i zakretanje – osiguravajući optimalnu udobnost za gaming, rad ili učenje. Flicker-Free tehnologija i LowBlue mode pružaju ugodnost za oči tijekom višesatnih sesija. Monitor podržava VESA montažu i idealan je za postavljanje više monitora sa svojim trostranim dizajnom bez obruba. Za potpuno iskustvo igranja ugrađeni su zvučnici i izlaz za slušalice.

AOC GAMING Q27G4X dolazi s 3-godišnjim jamstvom i bit će dostupan od veljače 2024. po cijeni od 269,00 €.