NOVI GAMEPLAY VIDEO: Shadow Warrior 3 će biti najnasilnija igra za PS5

NOVI GAMEPLAY VIDEO: Shadow Warrior 3 će biti najnasilnija igra za PS5

0

Novi FPS Flying Wild Hoga pod nazivom Shadow Warrior 3 krenut će u prodaju 1. ožujka na PS5, PC i Xbox Series X/S platformama, a kako bi nam ukazao kome je igra namijenjena, developer je izdao najnovije video trailere u kojima posebno ističu ultranasilne sadržaje.

Prema viđenom rekli bismo da će ovo biti možda najnasilnija igra za PS5 i Xbox konzole, no scene razvaljivanja i odrubljivanja glava katanom i vatrenim oružjem djeluju toliko pretjerano da se zapravo dobiva humoristični efekt, čemu doprinose i živopisni likovi neprijatelja koji su nadrealno smiješni, mada vam nikako ne preporučujemo da ovo date igrati maloj djeci koja ne razumije satiru.

Kako nam se čini, Shadow Warrior 3 će biti totalna rasturačina od FPS-a koja ima nekih sličnosti i sa Serious Samom, što i ne čudi, obzirom da imaju istog izdavača, odnosno Devolver Digital. To ujedno znači i da će biti namijenjen istom tipu publike koja ne voli previše filozofije ili “erpegejanja” u pucačinama, već svoje svakodnevne frustracije želi odmah istresti po glavama neprijatelja hladnim čelikom i vrućim olovom.