Moonshine Inc: Isprobajte demo simulacije ilegalnog pečenja viskija

Moonshine Inc: Isprobajte demo simulacije ilegalnog pečenja viskija

0

Poljski studio Klabater na Steamu je objavio demo svoje predstojeće simulacije Moonshine Inc. u kojoj ćete se trebati potruditi postati najveći “moonshiner“, korištenjem stvarnih metoda fermentacije i destilacije te razvojem unosnog biznisa pečenja i distribucije brlje, pardon, viskija.

Na početku igre naći ćete se u ulozi čovca koji je veliki grad odlučio zamijeniti Apalačkim gorjem, gdje se udružio sa živopisnim likovima kako bi pokrenuo ilegalnu “pecaru” s kojom želi razviti “moonshine imperij” pred nosom sila zakona.

Igra će od vas tražiti da se pozabavite s pravom kemijom koja se koristi u destilaciji žestice kako biste stvorili najkvalitetniju brlju za kojom će poludjeti mase cugera.

Koliko su game developeri išli na realnost, svjedoči podatak da su se udružili s dr. Andrzejem Żywocińskim s Instituta fizikalne kemije na Poljskoj akademiji znanosti, uz čiju pomoć su rekreirali autentične procese izrade “viskija na crno”, kakve koriste stvarni američki “moonshineri”.

Osim što ćete se baviti poboljšavanjem formula za izradu pića, igra će od vas tražiti i menadžerske sposobnosti u upravljanju zaposlenicima kako biste mogli proizvoditi i isporučivati na tisuće litara cuge.

Kako bi vam razvoj biznisa bio otežan, morat ćete paziti da vas ne dohvati duga ruka zakona, što će biti sve teže kako će se vaša mreža ilegalnih pecara i distribucijskih lanaca širiti.

Demo igre od sada možete preuzeti na Steamu na ovoj poveznici. Živjeli!