Necromancerica stigla u svijet Warhammer: Vermintide 2 za PS4, Xbox One i PC platforme

Necromancerica stigla u svijet Warhammer: Vermintide 2 za PS4, Xbox One i PC platforme

0

Fatshark je lansirao dugoočekivani samostojeći DLC Necromancer za igru Warhammer: Vermintide 2 i omogućit će vam da prođete priču Sienne Fuegonasus.


Nakon borbe sa svojom sestrom blizankom Sofijom, Sienna se pojavila s novim mračnim magijama koje joj omogućuju da uskrsava mrtve. Necromancer donosi dva nova oružja, Soulstealer Staff i Ensorcelled Reaper, kao i sposobnost zapovijedanja vlastitom vojskom kostura koji Sienni pomažu u borbi, kao što možete vidjeti u ovom traileru.

Ako vam nije poznato, Warhammer: Vermintide 2 je kooperativna akcijska igra za 4 igrača smještena u svijet Warhammer Fantasy Battles i predstavlja najnoviji dio franšize najpoznatije po intenzivnoj i krvavoj borbi prsa u prsa u prvom licu.


Sienna može narediti svojim slugama da napadaju ili brane, prikupljajući četu od 6 ratnika kostura da se bore na njezinoj strani. Traju dok se ne unište ili dok Sienna ponovno ne baci Raise Dead magiju.


Necromancer je dostupan za kupnju na Steamu kao samostalni DLC koji sadrži samo karijeru i nova oružja, ili kao paket s dodatnim nadogradnjama koji sadrži skinove likova i drugu kozmetiku.
Mod karijere je također dostupan kao paket za Xbox One i Playstation 4 konzole.