Izašao je TrinityS MMO edgame za PS5 i PS4

Izašao je TrinityS MMO edgame za PS5 i PS4

0

Japanski developer Indie-us Games lansirao je na PS5 i PS4 platformama zanimljivu igru TrinityS koja spada u takozvani MMO endgame žanr u kojem nema grindanja za podizanje levela i skupljanja opreme, već ste odmah bačeni u čistu akciju.

U igri koju možete igrati kooperativno ili solo, do tri igrača mogu izazvati niz moćnih bossova na bitke u raznovrsnim arenama, gdje svaki od tri junaka dolazi s vlastitim jedinstvenim borbenim tehnikama i napadima.

Glavni junaci su Gray, vitez koji služi kao glavni borac i štit za zaštitu svojih saveznika, čarobnjak Emile koji moćnom magijom uklanja neprijatelje i svećenica Bell koja podržava saveznike svojom iscjeliteljskom moći.


Kako biste bili uspješni u borbama morat ćete razviti taktike za svaku bagru koja će vam doći u susret, pri čemu su kretanje i pozicioniranje ključni elementi za pobjedu, a svaka pogreška u procjeni situacije može biti kobna.


Biti na pravom mjestu omogućuje vam da izbjegnete ogromnu štetu od napada i pristupite snažnim pasivnim poboljšanjima što duže vaš lik stoji na mjestu.


Pored toga važna će vam biti komunikacija s članovima svojeg tima kako biste koordinirali pozicije i vrijeme aktivacije posebnih vještina.


Uz sve to morat ćete se koordinirati sa svojim AI pomagačima kako biste usavršili svoje vještine na različitim bossovima i eksperimentirali s drugim vještinama.


Kako izgleda gameplay u igri možete pogledati u ovom videu.