Najveći hitovi Gamescoma 2022.

Najveći hitovi Gamescoma 2022.

0

Nedavno je završio još jedan spektakularan Gamescome te smo za vas izdvojili nekoliko najboljih naslova.

Piše: Robert Barbir

Gamescom je sajam videoigara koji se održava svake godine u Kölnu u Njemačkoj. Neki od najvećih izdavača odluče baš onda podijeliti najslađe novosti za njihove nove, ali i stare hitove. Prvi dan bio je pun novosti, a svakim danom bila je toga sve više. U nastavku ćete naći ono najbitnije, a ako želite više informacija onda preporučamo posjet službenim stranicama ili praćenje njihovih društvenih mreža.

The Callisto Protocol

Nova akcijska horor igra The Callisto Protocol od kreatora Dead Spacea, Glena Schofielda, izgledala je nevjerojatno. Definitivno se radi o jednom od većih hitova, pogotovo za obožavatelje Dead Spacea. Preporučujemo da pratite ovaj naslov, a čini se da je još uvijek na pravom putu da ispuni svoj datum izlaska 2. prosinca.

Friends vs. Friends

Trailer za ovu kartašku pucačinu ne oduševljava svakoga, ali mislim da ovo prvo trebamo iskusiti kako bi mogli kritizirati. Radi se o maloj (1v1 ili 2v2) natjecateljskoj pucačini koja bi trebala pružati zanimljiv pristup ovom žanru. S potpunom online igrom, hrpom karata i likova koji nude obilje sinergije i one divne riječi “bez mikrotransakcija za napredovanje”, ovo bi se moglo pokazati kao dragulj ovogodišnjeg Gamescoma.

Atomic Heart

Možda nije bio prikazan na glavnoj pozornici za vrijeme udarnog termina, no svejedno nam je drago što smo uopće dobili priliku vidjeti Atomic Heart. Ovaj intenzivni FPS zasad je još uvijek na pravom putu da bude izdan krajem ove godine. Od prvog dana trebao bi biti dostupan na Game Passu što je sigurno šlag na tortu za mnoge. Najbolje da pogledate sljedeći trailer jer će vam fenomenalno dočarati brzu i fenomenalanu akciju.

The Last Case of Benedict Fox

Ova mračna avantura mnogima je na radaru od izlaska trailera, a sad kad smo vidjeli više na Gamescomu, jedva čekamo zaigrati ovaj naslov. Uskoro ćemo saznati i više od onoga što smo dobili na Gamescomu, a za sada možete provjeriti što je razvojni tim imao za reći u vezi ovog naslova.

High on Life

Iako se High on Life pojavio na Opening Night Liveu, prikazani gameplay bio je nekima malo razočaravajući. Nasreću, stvari su postale puno bolje s dodatnim demo igranjem na samoj izložbi. Dobili smo bolji prikaz kako će izgledati Boss Fightovi i mogli smo vidjeti impresivan stupanj interaktivnosti i detalja u Blim Cityju. Još jednom, vratit ćemo se s više o ovoj ludoj pucačini iz uma tvorca Rick & Mortyja, Justina Roilanda, prije nego što stigne na Xbox Game Pass u prosincu. High on Life ima potencijala da postane nešto vrlo posebno.

Hogwarts Legacy

U novom traileru dobili smo priliku vidjeti kako bi mogle izgledati odaje Slytherina, crna magija, ali i zombiji. Svaki Harry Potter fan mora ovaj naslov imati zacrtani u kalendaru. Mi jedva čekamo postati čarobnjaci da se sukobimo s “Onim-kojeg-ne-smijemo-imenovati”.

Goat Simulator 3

Dobili smo prvi pravi uvid u to kako će izgledati Goat Simulator 3. Koliko vidimo bit će tu jako puno aktivnosti koje ćete moći raditi s prijateljima. Ako ste mislili da ima veze s kozama, u pravu ste. No sve ostalo što ste mislili, zaboravite i pogledajte trailer. Teško da ćemo vam ga mi, a ni da ćete si vi dočarati ovaj kaos.