Uskoro stiže planetarni survival Stranded: Alien Dawn

Uskoro stiže planetarni survival Stranded: Alien Dawn

0

Frontier Foundry je predstavio novu planetarnu survival simulaciju koja će se u early Acessu na Steamu za PC naći u listopadu ove godine.


U igri ćete voditi malu grupu ljudi koja je preživjela pad svemirske letjelice na lijepi živi planet, koji ispočetka djeluje poput rane verzije Zemlje, no u sebi skriva i neke jako opasne proždrljive aliene.

Igrači započinju svoju avanturu opremljeni osnovnim stvarima, skupljaju resurse, grade farme i baze, istražuju svijet i razvijaju svoje tehnologije, no na putu napretka im stoje misteriozne bolesti, ekstremne vremenske prilike i napadi divljih životinja te opakih aliena, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako bi održali svoju koloniju i preživjeli sve poteškoće igrači će morati donositi neke ključne odluke o gradnji utvrda, odabiru materijala za gradnju te se brinuti za zdravlje svakog od članova tima.

Pored toga, igranje će zahtijevati i “craftanje” novog oružja, lov, uzgoj hrane, razvoj lijekova, te zabavljanje pojedinaca, kako biste osigurali njihovo dobro mentalno i zdravstveno stanje, jer bez dobre motivacije od njih nećete dobiti ono što je svima potrebno za preživljavanje.