Najavljena Wonder Woman igra

Najavljena Wonder Woman igra

0

Članica Lige Pravde i jedna od najpopularnijih superheroja današnjice, Wonder Woman, uskoro dobiva akcijsku avanturu čijeg se razvoja primio cijenjeni Monolith Productions.

Nakon kritički uspješnog i hvaljenog Middle-earth: Shadow serijala, razvojni studio Monolith Productions se upustio u novu avanturu, onu zasnovanu na DC univerzumu. Novi setting im neće predstavljati puno problema, budući da će ostati u žanru akcijske avanture.

Wonder Woman je u izradi u suradnji s DC-om, a igračima će ponuditi potpuno originalnu radnju o princezi Diani Prince. Iz ranijeg hita će preuzeti open-world gradnju svijeta i radnje i hvaljeni Nemesis sistem, gdje vođe među protivnicima postaju jači svakim svladavanjem igrača. Baš kao i Middle-earth, igra stavlja veliki naglasak na kontinuiranu i povezanu borbu, te taktički pristup protivnicima ovisno o njihovom naružanju.

Izdavač Warner Bros Games u pripremi ima nekoliko igara zasnovanih na DC univerzumu, te osim Wonder Woman priprema Suicide Squad i Gotham Knights kooperativne akcijske avanture.

Wonder Woman još uvijek nema definiran datum izlaska, kao ni platforme na kojima će se igra pojaviti. Oduži li se razvoj, svakako sigurno se radi isključivo o next-gen igri.