Alan Wake 2 stiže u 2023.

Alan Wake 2 stiže u 2023.

0

Na The Game Awards dodjeli nagrada najavljen je nastavak kultne horror igre i odmah pokupio simpatije igrača. Alan Wake 2 je preko noći postao najiščekivaniji naslov.

Remedy Entertainment je nešto ranije odlučio ispuniti božićnu želju brojnih igrača i najavio Alan Wake 2, traženi nastavak kultne horror igre. Nastavak je u potpunosti next-gen igra, pa igrači mogu očekivati impresivne vizuale i napredne tehnike renderiranja, koje će napraviti fotorealistični horror koji će utjerati strah u kosti svakom tko ga zaigra.

Za razliku od ranijeg nastavka, koji je osim horror elemenata brojne nade polagao u akcijski aspekt, nastavak je gotovo u potpunosti psihološki horor koji će se poigrati s emocijama i strahovima samog igrača. Za najavu je pripremljen pre-renderirani prikaz koji nije prikaz same igre, no bio je dovoljan da oduševi igrače.

Prvi Alan Wake je trebao godine da skupi kultni status kod igrača, dok bi nastavak, sudeći po svemu, mogao biti instantni hit.

Za razliku od prvog Alan Wakea, koji je godinama bio Xbox ekskluziva, drugi će od prvog dana biti multiplatformski naslov dostupan na PlayStationu 5, Xbox Series X/S, te PC-u.