Izašao odličan trailer za Samurai Simulator

Izašao odličan trailer za Samurai Simulator

0

Samurai Simulator je kompleksni akcijski simulator života samuraja s RPG mehanikom, smješten u feudalni Japan, a razvija ga studio Game Hunters.

U igri ćete se naći u ulozi mladog poklonika umjetnosti bushida koji pronalazi svojeg učitelja i zaklinje mu se na vjernost.
Igra će od vas tražiti izvršavanje misija, putovanje lijepim krajolicima, donošenje kompleksnih moralnih odluka i služenje svojem gospodaru Daimyou, iznad kojeg je samo Shogun.

To znači da ćete morati braniti njegovu čast, doživjeti duboku starost, napredovati u svojem klanu i pronalaziti vlastite sljedbenike.

Game Hunters kaže da će jedan od važnih elemenata biti vaša sposobnost predvođenja vlastite jedinice samuraja. “Želimo se fokusirati na to da omogućimo igraču mogućnost izdavanja zapovijedi individualnim jedinicama, dok istovremeno ima ulogu zapovjednika na bojnom polju”, izjavio je Krzysztof Pławski, predsjednik GameHunters Studija.

Također kažu da su uz realizam feudalnog Japana u igru odlučili dodati i neka lokalna vjerovanja i legende, a vrlo važne će biti i borbe mačevima pa kažu da će sve posjekotine i pokreti mača biti pažljivo reproducirani.

Igra će biti dostupna za PC platformu putem Steama, a datum izlaska još nije objavljen.

Kako izgleda Samurai Simulator možete vidjeti u ovom video traileru.