Nagradni natječaj za lude moddere! Napišite mikro recenziju i osvojite hardver za modding svojeg gaming PC-a!

Nagradni natječaj za lude moddere! Napišite mikro recenziju i osvojite hardver za modding svojeg gaming PC-a!

0

Redakcija portala PC Play i izdavačka kuća VIDI omogućuju vam da osvojite neki atraktivan komad “misterioznog” PC hardvera koji će vam dobro doći pri slaganju vlastite gaming konfiguracije.

Među nagradnim modding hardverom najviše se radi o osnovnim elementima od kojih ćete slagati svoj stroj, PC kućištima, ali ćemo podijeliti i ponešto druge korisne opreme poput vodenih hlađenja i napajanja.

Sve što trebate učiniti je poslati nam ultrakratku recenziju videoigre koju ste zadnju igrali, na mail adresu pcplay@vidi.hr a u “subject maila” napišite Nagradni natječaj.

Pod ultrakratku mislimo da trebate u nekoliko rečenica opisati ono što vas je igri najviše oduševilo (ili eventualno razočaralo) te da na kraju kažete zbog čega biste je preporučili drugima i date ocjenu od 1 do 10. Na kraju nemojte zaboraviti napisati svoje puno ime i prezime.

Rok za slanje recenzija je 15.12.2022. do 24:00 sata, a 17.12. će na Facebook stranici PC Playa biti objavljeni svi dobitnici koji će saznati kakav su to modding hardver osvojili. Svaki sudionik natječaja može napisati i poslati nam najviše tri mini recenzije.

Dobitnike ćemo pojedinačno obavijestiti kada mogu podići svoje nagrade u redakciji PC Playa, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Sudionici natječaja moraju biti hrvatski državljani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.