Nagradni natječaj za lude moddere: Mini recenzijom do PC kućišta

Nagradni natječaj za lude moddere: Mini recenzijom do PC kućišta

0

Redakcija portala PC Play i izdavačka kuća VIDI omogućuju vam da osvojite Antec NX360 ili jedno od 10 drugih atraktivnih PC kućišta koje će vam dobro doći pri slaganju vlastite gaming konfiguracije.

Sve što trebate učiniti je poslati nam ultrakratku recenziju videoigre koju ste zadnju igrali, na mail adresu pcplay@vidi.hr, a u “subject maila” napišite Nagradni natječaj.

Pod ultrakratku mislimo da trebate u nekoliko rečenica opisati ono što vas je igri najviše oduševilo (ili eventualno razočaralo) te da na kraju kažete zbog čega biste je preporučili drugima i date ocjenu od 1 do 10. Na kraju nemojte zaboraviti napisati svoje puno ime i prezime.

Rok za slanje recenzija je 31.12.2023. do 24:00 sata, a 15.01.2024. će na Facebook stranici PC Playa biti objavljeni svi dobitnici koji će saznati kakvo su kućište osvojili. Svaki sudionik natječaja može napisati i poslati nam najviše tri mini recenzije.

Dobitnike ćemo pojedinačno obavijestiti kada mogu podići svoje nagrade u redakciju PC Playa, uz obavezno predočenje osobne iskaznice.

Napomena: Sudionici natječaja moraju biti hrvatski državljani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj.