The Casting of Frank Stone je singleplayer horror u svijetu Dead by Daylighta

The Casting of Frank Stone je singleplayer horror u svijetu Dead by Daylighta

0

Behaviour Interactive i Supermassive Games najavili su novu novu horor igru The Casting of Frank Stone, koja predstavlja spinoff survival avanture Dead by Daylight za više igrača, s time da sada dolazi u obliku avanture za jednog igrača.


Igra koja bi trebala izaći tijekom 2024. godine na PlayStation 5, Xbox Series X/S platformama, odvest će igrače u jezivu misteriju u kojoj je svaka odluka važna, oblikujući priču i njezin ishod.


U ovoj noćnoj mori stvari nikada nisu onakve kakvima se čine. Sjena manijakalnog ubojice Franka Stonea nadvija se nad Cedar Hills, grad koji iza sebe ima izuzetno nasilnu prošlost. Kao što će skupina mladih prijatelja (igrača) otkriti, Stoneovo krvavo nasljeđe se nastavlja, ostavljajući ožiljke kroz obitelji, generacije i samo tkivo stvarnosti.


“Mi smo veliki obožavatelji horora i nevjerojatno smo uzbuđeni zbog prilike da ispričamo potpuno originalnu priču smještenu u zastrašujući svemir Dead by Daylight”, kaže kreativni direktor Steve Goss.


Igra će vas povesti u podzemlje čeličane u Oregonu, gdje jezivi zločini sadističkog ubojice rađaju neshvatljive strahote.


Developeri kažu da će vam igra pružiti dosad neviđen pogled na širi svijet Dead by Daylighta i “proganjati igrače dugo nakon što završi”. Može li biti bolje preporuke?