Mirror Forge će vas isprepadati namrtvo

Mirror Forge će vas isprepadati namrtvo

0

Nezavisni developer MystiveDev razvija psihološku horror igru Mirror Forge za koju ne skriva da je inspirirana naslovima Silent Hill i Stranger Things. Igra će vas provesti kroz realnosti straha, ludila i strojeva i ponuditi vam napetu, stalno prijeteću atmosferu koja će vam spuštati trnce niz kralježnicu.

U igri ćete se naći u ulozi Thomasa Jacksona, običnog čovjeka koji se prije dvije godine napio i zabio s autom u drvo, pri čemu je njegova djevojka Jill imala teške posljedice, završivši u komi i s gubitkom nerođenog djeteta. Nekoliko mjeseci nakon tog događaja krenula je pandemija Covida, a Thomas je izgubio svoj posao. Utonuvši u stanje duboke depresije pokušao je počiniti samoubojstvo.


Mada ovo djeluje kao da se sva radnja događa u glavi glavnog lika, u igri postoji i druga priča koja će nam otkriti posljedice neuspješnog čudnog eksperimenta pod nazivom “Mirror Forge”, koji je uzrokovao raspad prostorvremena i multisvemira.

Kao da to nije bilo dovoljno, “izvana” je stigla neka sveprisutna sila koja se hrani najmračnijim strahovima ljudi, izokrećući stvarnost kako bi ih suočila s njihovim unutarnjim demonima.

Novoobjavljeni trailer prikazuje glavne značajke igre, otkrivajući da će postojati mehanike kao što su prolazak kroz ogledala za prelazak između dimenzija, korištenje drevnih artefakata za otkrivanje trenutaka zamrznutih u vremenu i puno bježanja pred stravičnim čudovištima iz noćnih mora, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kako se čini, developer je stvorio sve preduvjete da nas bombardira jezom i strahom tijekom čitave igre, a koliko će mu to uspjeti saznat ćemo u rujnu ove godine kada bi igra trebala stići na Steam platformu.