Marvel’s Avengers: War for Wakanda dostupan za preuzimanje

Marvel’s Avengers: War for Wakanda dostupan za preuzimanje

0

Nakon dugog čekanja, napokon je izašala War for Wakanda, besplatna ekspanzija koji nas stavlja u cipele Black Panthera u novom setu misija za Marvel’s Avengers.

Iako je skupio izuzetno podijeljena mišljenja igrača i kritike, te dobio osrednje ocjene, Marvel’s Avengers i dalje puni novinarske stupce. Izdavač Square Enix ne želi odustati od svoje skupo plaćene licence i godina razvoja ambicioznog kooperativnog online akcijskog RPG-a.

Izgleda da izdavaču Square Enix uspjeva nazad privući dio igrača i pozornosti, jer nakon pomalo nesretnog izlaska igre, uspješno usmjeravaju svu snagu kako bi zakrpama popravili i dodacima nadopunili inicijalno siromašan sadržaj igre.

Ovih dana, besplatna ekspanzija War for Wakanda je postala dostupna za besplatno preuzimanje svim kupcima igre. Bogata sadržajem, ekspanzija donosi novog lika, kralja T’Challu, poznatijeg kao Black Panthera, koji je dosad najzabavniji lik u igri. Uz novog lika, dostupna je i cijela nova kampanja koja nas odvodi u prelijepu i šumovitu imaginarnu državu Wakandu.

Što sve donosi nova kampanja, pogledajte u priloženom traileru.

Uz još ovakvog sadržaja, Square Enix će se brzo iskupiti i Marvel’s Avengers bi mogla postati upravo igra kakvu smo svi priželjkivali od trenutno najpopularnijeg branda u zabavnoj industriji.

Prve reakcije na ekspanziju govore kako je izdavač pristupio Black Pantheru s punim poštovanjem prema nedavno preminulom glumcu Chadwick Bosemanu koji ga je utjelovio u filmskoj adaptaciji superheroja i dostojan je oproštaj od prerano otišlog omiljenog superheroja.