War Mongrels dobio datum izlaska za PC

War Mongrels dobio datum izlaska za PC

0

Obećavajuća strategija o poljskom frontu Drugog svjetskog rata, nastala po uzoru na Commandose izlazi u listopadu ove godine. Igra će prvo izaći za PC, a naknadno i za druge platforme.

Nezavisni poljski developer Destructive Creations objavio je novi trailer koji pokazuje War Mongrels, taktičku strategiju u realnom vremenu ispiriranu kultnim serijalom Commandos. Igra prikazuje manje poznat poljski front Drugog svjetskog rata, kojeg će developer prikazati mučnog i mračnog, bez nepotrebnog uljepšavanja.

Izometrijske RTT strategije se iznova vraćaju u život odličnim igrama poput Shadow Tactics: Blades of the Shogun, te prošlogodišnjim hitom Desperados III, no nama je nekako najdraži ostao Drugi svjetski rat i orginalni “komandosi“, te se stoga posebno veselimo igri War Mongrels.

Igra će imati nekoliko igrivih likova različitih karakteristika, a za razliku od starijih predstavnika žanra, odlikuje ga predivna 3D grafika i detaljne bojišnice gdje je moguće okoliš koristiti kao taktičku prednost.

Developer je najavio da će igru prvo izdati za PC putem digitalne trgovine Steam, a tek kasnije na igraćim konzolama. Igra je u planu za last-gen, kao i next-gen konzole.

War Mongrels na PC-u igramo 19. listopada, a kako izgleda, pogledajte u netom objavljenom traileru.